Dag 5 - God trening, men lite matlyst

Da er denne dagen over. I dag har jeg hatt lite matlyst, og det er ikke noe særlig. Til frokost ble det to rugsprø med magerost og et glass appelsinjuice.  På jobb spiste jeg tre rugsprø, to med egg og ett med makrell i tomat, ble faktisk litt fristet av at barna spiste pølse i brød eller lompe, men holdt meg til min egen mat. Ble litt småsulten i 15-tiden, så tok meg et havreknekkebrød med makrell i tomat. Da jeg kom hjem rundt 17.30 ble det middag, og da ble det karbonadedeig (100gram) med tacokrydder (hjemmelaget) og salat. Satt meg litt å så på "The Biggest Loser" før jeg trente med Jillian Michael. Jeg trente til en video jeg har som heter shape up - backside av Jilliam Michaels. Treningen varer kun i 25 minutter, men er ganske intens. Etter en dusj hadde jeg ingen matlyst, spiste et eple bare for å få i meg noe, og tok en bit mørk sjokolade som jeg er så glad i.
Hadde ikke lyst til å trene i dag, men gjorde det likevel og har nå god samvittighet. Tok også 30x3 utfall, tåhev, knebøy og en del mageøvelser.
Anbefaler denne! Jeg kjøpte en billig på ebay.


Max kaloriinntak: 1595
Kaloriinntak i dag: 1062
Kalorier forbrent: 430
Kalorier totalt: 632
Kalorier til overs: 963


Håper på bedre matlyst i morgen og litt mer kalorier, vil ikke spise noe usunt heller bare for å få i meg mer kalorier.


Én kommentar

Kristine

09.07.2011 kl.16:58

Jeg vil somregel si at man ikke skal gå under 1600kcal om dagen de dagene man ikke trener når man slanker seg, dette har noe med hva kroppens organer trenger for å fungere opptimalt, men det varierer jo såklart noe fra person til person :D

Enig i at man ikke skal spise usunt bare for å få i seg mer kcal, men i perioder med lite matlyst spiser jeg ofte litt meieriprodukter for å få i meg litt mer næring og energi :D

Skriv en ny kommentar

Anniken Sunde

Anniken Sunde

23, Trondheim

Jeg er 23år og bor i den nydelige byen Trondheim! Nettopp kjøpt meg leilighet med min herlige kjæreste Yngve Villian. Trives best bak kamera :) Derfor blir mange bilder på denne bloggen. Jeg blogger om interiør og hverdagen. Stjeling eller kopiering av bilder er ikke tillatt!

Kategorier

Arkiv

hits